اموزش بافتنی وعروسکبافی با ویدیو
آموزش بافتنی,لباس بافتنی مردانه,لباس بافتنی زنانه,لباس بافتنی بچه گانه,کشباف,کلاه بافتنی ...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 3 اسفند 1394برچسب:, توسط رعنا |

شمع سازی از اون دسته هنر هاست که همه خوششون میاد. به نظر من هم یک سرگرمی عالیه و هم یک هنر زیبا و ماندگاره. البته من به اینکه بتونم هرچیزی رو خودم بسازم برام خیلی جذابه و باهاش انرژی زیادی میگیرم. از امروز انشاالله شمع سازی هم به لیست دست ساز ها اضافه میکنیم. در این مطلب آموزش ساده ترین و راحت ترین مدلی که در شمع سازی وجود داره قرار میدم و انشاالله با هم مرحله به مرحله پیشرفت میکنیم و مدل های پیچیده ترش رو هم یاد میگیریم. البته بسته به علاقه شما داره. اگر منت بذارید و دنبال کنید حتما ادامش میدیم.

عکس شمع لیوانی

خوش امدید جهت درخواست ویدیو های اموزشی سایت به شماره 09144067065 پیامک دهید یا با تلگرامم پیام دهید بلافاصله ویدیو مورد نظر به تلگرام یا ایمیل شما فرستاده میشودلینک تلگرام https://telegram.me/baftanibrayehame ""
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 3 اسفند 1394برچسب:, توسط رعنا |
معرفی مواد و ابزار شمع سازی
 
 

لوازم مورد نیاز برای شمع سازی

لوازمی که برای شمع سازی استفاده میشه خیلی گسترده اس. انواع قالب ها، انواع رنگ ها، انواع عطر ها و لوازم دیگه ای که میشه در شمع سازی به کار برد.

برای ماهایی که تازه میخوایم شمع سازی رو شروع کنیم این همه تدارک لازم نیست. کافیه تنها مقداری پارافین جامد یا مات داشته باشیم و فیتیله شمع.

در این مدل از شمع به جای قالب از انواع شیشه هاییی که در بازاره میشه استفاده کرد. از شیشه سس و مربا و شکلات صبحانه گرفته تا حتی بطری های کوچک آب میوه.لوازمی که برای شمع سازی استفاده میشه اینا کافیه

......................................................................................................................................................................................

پارافین : ماده اصلی شمع سازی پارافین است که ماده ایست سفید و نیمه شفاف که از روغن های سنگین نفتی به دست می آید و در شکل های قالبی ، پولکی ، پودری ، کریستالی ، گلی ، مایع ، ژله ای و … در بازار موجود میباشد.
 
اسید استئارین : ماده ای است بی رنگ ، بی بو و بی مزه که در اکثر چربی ها موجود است ؛ کریستال های آن به شکل ورقه ورقه اند که در الکل و اتر داغ حل شده و برای ساختن شمع و صابون به کار میروند ؛ استئارین باعث استقامت شمع شده و موجب میشود شمع دیرتر آب شود ؛ همچنین موجب میوشد که شمع پس از خشک شدن کمی کوچکتر شده به راحتی از قالب خارج شود ؛ در عین حال حلّال خوبی برای رنگ به شمار می رود و باعث شفاف شدن آن میشود ؛ اگر مقدار استئارین بیشتر از حد معمول باشد ، شمع حالت صابونی به خود میگیرد.
 
رنگ : از رنگ مخصوص شمع سازی استفاده میشود که در رنگ های گوناگون وجود دارد ؛ در صورتی که میخواهید شمع را برای سوزاندن تهیه کنید از رنگ به مقدار کم استفاده نمائید زیرا اگر رنگ زیاد موجب میشود شمع خوب نسوزد.
 
قالب : قالب ها انواع و اقسام گوناگونی دارند و جنس آنها اغلب فلزی ، پلاستیکی و شیشه ای است و بهترین نوع قالب برای شمع سازی قالب های شیشه ای هستند ؛ شمع هایی که توسط قالب های شیشه ای ساخته میشوند صاف ، صیقلی و شفاف هستند به شرطی که با احتیاط با این قالب ها کار کنید ؛ همچنین شما میتوانید از ظروف و لوازمی که در منزل موجود است مانند انوع لیوان ها ، شکلات خوری ها و … به جای قالب استفاده کنید.
 
فتیله : جنس فتیله معمولاً کتان است که در اندازه ها و ضخامت های گوناگون وجود دارد ؛ اندازه فتیله بستگی به قطر شمع دارد و با نازک و یا ضخیم شدن شمع اندازه فتیله نیز تغییر می کند ؛ طریقه آماده کردن فتیله به این ترتیب است که فتیله را 5 دقیقه در پارافین ذوب شده قرار داده سپس فتیله را از ظرف خارج کرده و به صورت صاف روی یک کاغذ روغنی یا یک ظرف مسطح بگذارید تا خشک شود.
 
تیغ موکت بری یا چاقوی تیز : برای جدا کردن زائده های شمع و نیز برای برش دادن شمع هایی که بدون قالب تهیه میشوند مثل شمع ماکارونی ، شمع کوبیسم و غیره از تیغ موکت بری یا چاقو استفاده کنید.
 
ظرف مخصوص ذوب کردن شمع : برای ذوب کردن پارافین میتوانید از 2 قابلمه که یکی کوچک تر از دیگری باشد استفاده کنید ؛ به این ترتیب که در قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید سپس قابلمه کوچک را داخل آن بگذارید سپس پارافین را داخل قابلمه کوچک بریزید و قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید سپس صبر کنید تا پارافین ذوب شود ( حرارت غیر مستقیم ).
 
 افشانه سیلیکونی : از وسایل مورد نیاز شمع سازی است که باعث میشود شمع به راحتی از قالب جدا شود ، در صورت دسترسی نداشتن به اسپری سیلیکون میتوانید از مقداری روغن مایع استفاده کنید.
 
 چسب کاغذی : از چسب کاغذی برای ثابت نگه داشتن فتیله در ته قالب و پوشاندن درزهای احتمالی قالب استفاده میشود تا پارافین ذوب شده از منافذ قالب بیرون نریزید.
 
براکس : براکس برای نسوز کردن فتیله به کار می رود ؛ به این ترتیب که 1 استکان آب جوش را با 1 قاشق چای خوری براکس و 1 قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده و میگذاریم 5 دقیقه بجوشد سپس فتیله را روی یک سطح صاف قرار میدهیم تا خشک شود ؛ روش دیگر استفاده از موم عسل است ؛ به این ترتیب که موم را روی بخار ذوب کرده و فتیله را 5 دقیقه در آن قرار میدهیم و سپس به روش گفته شده خشک میکنیم.
 
قلاب یا میله بلند : از قلاب یا میله برای نگه داشتن سر فتیله بر روی قالب استفاده می شود ؛ به این صورت که سر فتیله را به قلاب گره زده و روی قالب میگذاریم.
  
عطر شمع : برای خوشبو بودن شمع در هنگام سوختن به کار می رود ؛ عطر شمع را هنگامی که می خواهید پارافین ذوب شده را در قالب بریزید به آن اضافه کنید ؛ عطر شمع در انواع گوناگون وجود دارد مانند عطرهای مایع ، عطرهای طبیعی و موم های جامد معطر که به صورت آماده در بازار به فروش میرسند.
 
رنگ های شب نما یا فلورسنت : این رنگ ها به صورت پودر در بازار موجود بوده و در شمع های پودری ، پولکی و … مورد استفاده است.
 
خوش امدید جهت درخواست ویدیو های اموزشی سایت به شماره 09144067065 پیامک دهید یا با تلگرامم پیام دهید بلافاصله ویدیو مورد نظر به تلگرام یا ایمیل شما فرستاده میشودلینک تلگرام https://telegram.me/baftanibrayehame ""

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.